Performance improvement

Wat heb ik aan een elektrische takel?

Geplaatst op

Een takel maakt het allemaal een stuk makkelijker om op de bouw de vaart er lekker in te houden. En tijd kost geld, laten we het niet vergeten. Daarom in deze blog een aantal voordelen de elektrische takel, dus waarom je de slag moet met dat ding om jouw bedrijf(je) sneller te laten draaien en zo meer omzet te maken en hopelijk een lekkere winst aan het einde van het jaar te behalen. Daar draait het immers om! Lees snel verder om de voordelen van deze takel te ontrafelen.

Sneller werken

Als je sneller kunt werken op een goede en praktische manier, dan zul je meer klanten kunnen bedienen en zo meer geld vangen. Met een elektrische takel komt deze droom uit. Een voordeel dat hierbij komt kijken, is dat je personeel minder spierkracht hoeft te gebruiken. Je zult zien dat er minder blessures zijn. En sommige ladingen zijn simpelweg niet te tillen met mankracht. Dan moet je je wel verhouden tot een takel. Een elektrische takel is makkelijk te gebruiken en vergt nauwelijks training. Een korte uitleg op de werkvloer / bouwplaats is genoeg om je medewerkers gereed te maken om aan de slag te gaan met zo’n takel.

Hoeveel kan je tillen met een elektrische takel?

Het is opvallend hoeveel je met een elektrische takel kunt tillen? Je moet denken in een spectrum van ongeveer 63 kg t/m 5.000 kg. Dit laatste is afhankelijk van het soort takel die je gebruikt. Er bestaan namelijk verschillende soorten elektrische takels die allemaal weer geschikt zijn voor een andere gewichtsklasse. Laat je hierover informeren door een expert.

Kosten besparen

Wanneer je investeert in een elektrische takel, dan is het mogelijk om kosten te besparen. Geld dat je anders kwijt zou zijn aan een heftruck, om veel gewicht te tillen, kun je nu besparen. Een elektrische takel is over het algemeen goedkoper dan een heftruck.

Horizontaal en verticaal

Met een elektrische takel is het mogelijk om zowel verticaal als horizontaal te takelen. Dit is een groot voordeel. Andere voordelen zijn: dat het ding nauwelijks lawaai maakt, duurzaam is en nauwelijks onderhoud nodig heeft. Gewoon een paar keer bijsmeren en je zit goed.

Conclusie

Veel bedrijven die een elektrische takel hebben aangeschaft, willen hem voor geen goud meer missen. Dat komt omdat het werk: sneller, lichter en goedkoper gedaan kan worden. Een bedrijf voort winstgevender wanneer het efficiënt ingericht is met de juiste tools. Laat je hierover inspireren door een expert.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ performance-improvement.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden