Performance improvement

Voor- en nadelen met redenen waarom op het platteland wonen

Geplaatst op

Of je nou in een dorp, stad of op het platteland woont. Je hebt altijd wel irritaties of juist het tegenovergestelde: dingen waar je nou echt van geniet. In deze blog lees je zowel de voordelen als nadelen die je hebt, wanneer je op het platteland woont.

Lekker zen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen verhuizen naar een andere plek. De meeste mensen verhuizen naar het platteland voor de rust en de stilte. Ze worden namelijk in de meeste gevallen helemaal gek van het razende verkeer langs hun huis of hebben de bewoners veel overlast van mensen die in de buurt wonen.

Niet tot nauwelijks drukte

Het wonen in de buurt van het platteland geeft nog een fijn voordeel. Je hebt veel minder last van groepen mensen die druk lopen te doen en drukte op de weg. Dit zorgt voor jou en de personen om je heen, veel minder geïrriteerde blikken en vervelende prikkels om je heen. 

Wat is het bos toch fijn!

Het opnemen van zuurstof en bewegen, zijn twee belangrijke dingen die je mentale en fysieke ontwikkeling omhoog brengen. Als je op het platteland woont, dan ben je zeker van je zaak dat je in de buurt van een bos woont. Sommige mensen worden rustig van fotografie. Dat is een voordeel, omdat je dan altijd in een bos prachtige foto’s kan schieten. 

Langer onderweg

Wanneer je op het platteland woont, zijn er moeilijke verbindingen voor, treinen, bussen en andere vervoersmiddelen die je kunt beden. Zo ben je dus langer onderweg en kan je meer last krijgen van vertragingen. Dat is iets wat je niet kan voorkomen.  Dat geldt ook voor auto’s. Je moet altijd de auto pakken als je naar een winkel toe moet en duurt het wat langer voordat je op de snelweg bent. 

Samenvatting

Nu je dit blogje hebt gelezen, ben je vast tot de conclusie gekomen dat als je op het platteland woont, je zowel voor als nadelen hebt. De rust en vrijheid die je hebt is een factor die zeker meerekent.

Wil je wennen aan de rust om je heen? Kijk dan eens op de website van Hofvanvijfeijken.com. Zo kan je ervaren en erover nadenken of wonen op het platteland echt iets voor jou is. Zo ben je even weg van je werk en stress.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ performance-improvement.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden