Performance improvement

Leuke cadeaus voor je zakenpartners

Geplaatst op

In het zakelijk leven is het belangrijk dat je je contacten goed onderhoud. Daar hoort soms een beetje geven bij. Soms moet je dus je partners verrassen met een cadeautje. Je wilt dat dit cadeautje iets persoonlijks is, maar tegelijkertijd moet het een beetje professioneel en zakelijk blijven. Daarom kan het soms moeilijk zijn om een cadeau te kiezen. In deze blog gaan we bespreken welke cadeaus goed zijn om aan je zakenpartner te geven.

Een koffie- of espressomaker

Een leuk cadeau om aan je zakenpartners te geven is een koffie of espresso maker. Want wie houdt er nou niet van een lekker kopje koffie ’s middags op kantoor. Je zakenpartners zullen over het algemeen een eigen kantoortje hebben binnen het pand waar ze werken. Soms is het gewoon teveel moeite om dan helemaal naar het koffiezetapparaat te lopen voor een kopje koffie. Daarom zal jouw zakenpartner heel blij zijn met zijn eigen koffie of espresso maker in zijn kantoor. Elke keer dat hij een kopje koffie zet met dit apparaat zal hij denken aan van wie hij dat ding heeft gekregen.

Gepersonaliseerde wijnfles

Wat is nou eigenlijk altijd wel nuttig om te ontvangen als cadeau? Dat is een wijnfles, want die komt toch wel op. Een wijnfles kan je makkelijk geven aan zakenpartners en het is al helemaal leuk als je er een persoonlijk berichtje op zet of een kaartje erbij doet met een persoonlijk berichtje. Je kunt dan deze wijnflessen bulk inkopen van het transportbedrijf die de flessen dan legt in transportkisten. Je hebt namelijk partijen waarbij je een gepersonaliseerd bericht bij een wijnfles kunt kopen en gewoon de namen die jij erop wilt hebben kan doorgeven. Dit is hoe dan ook een beetje een informeel cadeautje sinds alcohol niet openlijk genuttigd wordt in het zakenleven.

Zakelijke kaarthouder

Wat je ook kunt geven aan zakelijke partners is zo’n pasjeshouder. Zo’n pasjeshouder komt altijd van pas omdat pasjeshouders eens in de zoveel tijd wel kapot gaan. Het kan dus altijd van pas komen voor iemand, ook al moet hij hem eerst een tijdje opbergen voordat hij hem daadwerkelijk gaat gebruiken. Een pasjeshouder is wel iets wat je niet zo heel gepersonaliseerd kunt maken maar het is alsnog een heel nuttig en leuk cadeau om te ontvangen van een zakenpartner. Je zakenpartners zullen je dus heel dankbaar zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ performance-improvement.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden