Performance improvement

Een refurbished printer kopen, slim of niet?

Geplaatst op

Een printer gaat over het algemeen erg lang mee, maar het kan zijn dat die van jou tegen het einde van zijn printjaren zit. Wat nu? Dat er een “nieuwe” printer moet komen is een ding wat zeker is, maar ga jij voor een splinternieuwe of koop je een refurbished printer? Ik laat je graag zien waarom een rufurbished printer een hele goede optie is en waarom je een echte “nieuwe” printer niet per se nodig hebt. 

Technologische eigenschappen die je niet nodig hebt

Fabrikanten van printers komen uit met printers met de nieuwste technologieën. Ze kunnen daardoor van alles en zijn daarmee ook een stuk duurder dan de refurbished printers. Maar een vraag die jij aan jezelf moet stellen is, heb je deze snufjes allemaal nodig? Denk goed na over welke functies je echt gaat gebruiken. Een refurbished printer is niet per definitie jaren oud. Het kan zijn dat hij slechts 1 of 2 jaar achterloopt op de nieuwste printers qua technologie. 

Goede kwaliteit

De meeste mensen zijn bij refurbished printers bang dat hij het niet doet of deze kwalitatief niet goed meer is. Dit is niet het geval. Een refurbished printer is anders dan een tweedehands printer. In een refurbished printer worden alle belangrijke kernonderdelen van een tweedehands printer vervangen door nieuwe onderdelen, waardoor de printer betrouwbaarder is dan de tweedehands printers via tweedehandssite. 

Je bespaart geld 

De meest voor de hand liggende reden voor de aankoop van een gerenoveerde printer is dat de kosten lager zijn. 

Goed verkrijgbaar

Denk je erover na om na het lezen van dit artikel een refurbished printer aan te schaffen. Je hoeft niet bang te zijn dat er niet genoeg aanbod is! Veel shops en webshops verkopen refurbished printers in Nederland. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij secondhandhp.nl 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ performance-improvement.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden