Performance improvement

3 tips voor uitbestedingen voor ondernemers

Geplaatst op

Als ondernemer zijnde heb je een heleboel op je bord. Je bent verantwoordelijk voor de productie, het personeel, de financiering en ook voor de juridische zaken. Dat is nogal wat! Gelukkig zijn er verschillende zaken die je kunt uitbesteden aan andere mensen of bureaus. In deze blog geven we daar om 3 eenvoudige tips voor zaken die je kunt uitbesteden en waardoor je beter kunt focussen op wat ertoe doet: ondernemen. 

Uitbestdingstip #1: facturering en incasso

Welke ondernemer krijgt er mee te maken: klanten die niet of te laat betalen. Dat is natuurlijk erg vervelend omdat de kosten die onderneming maakt wel gewoon doorlopen. Daarnaast is het vaak ook vervelend om een klant hierop aan te moeten spreken. Dit zou namelijk in sommige gevallen de relatie kunnen verslechteren. Daarom zijn er diverse bureaus en specialisten waarbij je terecht kan. Denk hierbij aan incasso advocaten en factureringsbedrijven. 

Uitbestedingstip #2: koeriersdiensten

Als je onderneming fysieke spullen verkoopt, dan zullen deze dus ook moeten worden afgeleverd. Voor een ondernemer kan het erg tijdrovend zijn om de goederen zelf te moeten gaan bezorgen. Daarom is het uitbesteden van de bezorging van de goederen door middel van koeriersdiensten een echte noodzaak voor wat betreft tijdsbesparing.

Uitbestedingstip #3: administratie uitbesteden

Van de Belastingdienst is het voor ondernemers verplicht om een goede administratie bij te houden. Daarnaast moet deze administratie tevens voor een aantal jaar bewaard worden. Dit alles vergt veel tijd en inspanning. Dit is een van de redenen waarom het uitbesteden van administratie voor ondernemers een van de populairste keuzes is. Er zijn dan ook een heleboel bedrijven die hierin kunnen faciliteren. 

Mocht je naast onze 3 tips nog andere suggesties hebben dan vernemen wij dit natuurlijk graag van je! Je kunt een suggestie indienen via het contactformulier op de contactpagina van deze website. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ performance-improvement.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden