Performance improvement

3 leuke suggesties voor je volgende bedrijfsuitje

Geplaatst op

Ben jij aangesteld als de persoon die het bedrijfsuitje van het jaar mag gaan organiseren? Daaraan heb je waarschijnlijk nog een hele kluif! Het is niet altijd makkelijk om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een teamuitje. Daarnaast zijn er ook een hele hoop verschillende mogelijkheden waaruit je moet gaan kiezen. Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Om je een handje offerte helpen, hebben we in deze blog 3 leuke suggesties voor je komende bedrijfsuitje.

Outdoor bedrijfsuitje

Het bedrijfsuitje hoeft niet altijd in een afgesloten ruimte plaatsen vinden. Er zijn zat mooie dagen wanneer je kunt genieten van de frisse buitenlucht. Dit is een uitstekende kans om met je bedrijf of met je team een leuk outdoor teamuitje met buitenactiviteiten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan geocache een, wadlopen of andere sportieve activiteiten. Dit is doorgaans niet alleen heel leuk voor de teamspirit, maar ook nog eens een goede manier om de fysieke gezondheid van de verschillende individuen van je team inzichtelijk te krijgen voor sommige teamleden zal het misschien wel een wake-up call zijn. 

Sta open voor suggesties

Gelukkig hoef je niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden. Je kunt gebruikmaken van de eindeloze inspiratie van je collega’s, managers en ondergeschikte om tot leuke ideetjes te komen. Een leuke bonus is dat men het doorgaans erg leuk vinden om mee te denken bij de organisatie van dit soort zaken. Je zorgt er zelf voor dat het teamuitje echt ook van het team wordt en niet alleen van jezelf. Sta dus open voor de suggesties van anderen en betrek hen bij het proces. 

Zorg voor variatie

Niet iedereen heeft dezelfde interesses. Ook houdt niet iedereen van hetzelfde soort bedrijfsuitje. Hoewel het onvermijdelijk is dat niet iedereen 100% gebruikt kan worden en niet iedereen volledig voorzien kan worden in zijn wensen en behoeften, kan het toch erg fijn zijn wanneer en verschillende mogelijkheden en opties worden aangeboden voor iedereen. Door bijvoorbeeld een locatie uit te kiezen waar meerdere activiteiten gedaan kunnen worden, btw personeel en je teamleden de mogelijkheid om te doen wat ze zelf leuk vinden. Dit is essentieel om er voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen het naar hun zin krijgen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ performance-improvement.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden