T: +31 (0)20 679 34 11

Incentive campagne - Slovenie

Vraag
Ontwikkel een concept voor de incentive campagnes en incentive reizen met een vertaalslag naar een meerjarenplan voor 30-50 personen.

Uitwerking        
Naar de tekentafel met als strategische gedachte: Waar beleven mannen het competitie gevoel? En hoe? De incentive campagnes en eindbeloningen staan in het teken van een rally. Haal je de finish dan vlieg je naar…  Slovenië.  De driedaagse incentive reis naar Slovenië zat vol unieke belevenissen. Tijdens de rally maakten de deelnemers kennis met een veelzijdige bestemming en stonden de activiteiten in het teken van Rally for Take Off. Snow biking, snow blading én een overnachting in een iglo ontbraken niet in het programma! Ook werd er volop aandacht besteed aan het onderhouden van de huidige relaties en aan onderling netwerken.

Resultaat
Grote mate van actieve betrokkenheid van de dealers bij het incentive concept en succesvolle verkoopresultaten. Een concept wat inmiddels succesvol is gebleken over de afgelopen 3 jaar voor deze klant waarbij ook alle communicatie en actiewebsite volledig door PI ontwikkelt en onderhouden wordt.